Tipe W (tilu fase) unsur pemanasan silikon karbida

Dina prosés produksi gelas ngambang, kumargi unsur pemanasan silikon karbida aya dina lingkungan mandian timah anu parah pikeun waktos anu lami, aya sarat anu khusus pikeun batang karbon silikon dina pam timah.


Detil Produk

Tanda Produk

Dina prosés produksi gelas ngambang, kumargi unsur pemanasan silikon karbida aya dina lingkungan mandian timah anu parah pikeun waktos anu lami, aya sarat anu khusus pikeun batang karbon silikon dina pam timah. Sacara umum, elemen pemanasan silikon karbida moal tahan korosi suhu luhur sareng gas korosif. Janten, elemen pemanasan silikon karbida kanggo mandian timah kedah ngagaduhan unsur pemanasan kapadetan tinggi kalayan umur jasa anu panjang pisan.

Elemen pemanasan silikon karbida SICTECH tiasa nyayogikeun palanggan nganggo sababaraha unsur manaskeun kinerja tinggi, kalebet unsur pemanasan kerapatan ultra-tinggi MHD, elemen pemanasan padet HD high-density, sareng unsur pemanasan kerung HD high-density.

Bahan Unsur Pemanasan Silikon Karbida W-Wangun Opsional

1, bahan unsur pemanasan MHD
Dénsitas> 2.8g / cm3
Suhu permukaan 1625 ℃

2, HD bahan unsur pemanasan padet
Dénsitas> 2.58g / cm3
Suhu permukaan 1500 ℃

3, HD elemen pemanasan kerung
Dénsitas> 2.58g / cm3
Suhu permukaan 1500 ℃


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami