Elemen pemanasan silikon karbida tipe GDU

Karakteristik dasar elemen pemanasan silikon karbida tipe U: Unsur pemanasan silikon karbida karét disintésis tina dua unsur pemanasan silikon karbida sareng tungtung tiis anu umum. Unsur pemanasan silikon karbida tipe U tiasa disambungkeun kana kabel listrik dina hiji tungtung tungku. Utamana dianggo pikeun tungku suhu luhur sareng tungku kalayan sarat anu luhur pikeun suhu tungku rata-rata. Karakteristikna nyaéta hemat daya sareng umur tungku panjang.


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik dasar elemen pemanasan silikon karbida tipe U: Unsur pemanasan silikon karbida karét disintésis tina dua unsur pemanasan silikon karbida sareng tungtung tiis anu umum. Unsur pemanasan silikon karbida tipe U tiasa disambungkeun kana kabel listrik dina hiji tungtung tungku. Utamana dianggo pikeun tungku suhu luhur sareng tungku kalayan sarat anu luhur pikeun suhu tungku rata-rata. Karakteristikna nyaéta hemat daya sareng umur tungku panjang.

Unsur pemanasan silikon karbida bakal ngaréaksikeun seueur zat kimia anu diformat tina bahan anu dipecat nalika némbakan. Upami éta diréaksikeun sareng sababaraha gas sapertos cai, hidrogén, nitrogén, walirang, halogén, sareng aluminium lebur, Nalika alkali, uyah, logam cair, sareng oksida logam dihubungi, éta tiasa ngaréaksikeun, ngorosi atanapi ngoksidasi. Ku alatan éta, penting pisan pikeun ngawasaan metode pamakean anu leres, anu condong manjangkeun umur kerja tina unsur pemanasan silikon karbida, ogé suhu sareng jangkungna pemanasan anu langkung luhur.

 

1. Unsur pemanasan silikon karbida ngagaduhan kakuatan mékanis anu luhur, sareng kakuatan bending saluhur 100-120MPa.   

2. Suhu permukaan luhur tiasa ngahontal 1500 derajat.   

3. Laju radiasi infra merah tinggi, elemen pemanasan silikon karbida diaméterna sami sareng 5-10 kali kawat nikel-kromium biasa.   

4. Umur kerja panjang, gampang dipasang sareng diropeaan.  

5. Unsur pemanasan silikon karbida ngagaduhan résistansi oksidasi anu kuat, résistansi korosi anu kuat, sareng tahan résistansi shock termal anu hadé.

 

Kami ogé tiasa ngadamel ukuran na méja, cukup ku kuring terang ukuran anu anjeun pikahoyong.

DIAMETER (D) Zona PANAS (L1) ZON SEJAR (L2) Jarak (E) BRADGE Résistansi
DIAMETER (D) LONGL3
14 200 250 40 14 54 2.4-4.6
14 250 300 50 14 64 3.0-6.0
14 300 350 60 14 74 3.6-7.0
16 200 250 40 16 56 1.4-2.8
16 250 300 50 16 66 1.8-3.6
16 300 350 60 16 76 2.0-5.0
18 300 350 60 18 78 2.0-5.0
18 400 400 70 18 88 2.8-5.8
18 500 450 75 18 93 3.6-7.2
20 250 300 50 20 70 1.8-3.6
20 300 350 60 20 80 2.0-5.0
20 400 400 70 20 90 2.8-5.8
25 400 400 70 25 95 1.6-3.4
25 500 450 75 25 100 2.2-4.4
25 600 500 80 25 105 2.6-5.2
30 600 400 70 30 100 1.4-2.8
30 700 450 75 30 105 1.6-3.2
30 800 500 80 30 110 1.8-3.6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami