technology
Anggo catetan (pencét kanggo maca langkung seueur)

1. Pariksa résistansi elemen pemanasan silikon karbida dina angkatan anu sami sateuacan muka bungkus, nempatkeun résistansi anu pangcaketna dina fase anu sami, anu bakal ngajantenkeun suhu tungku langkung seragam, résistansi kami bakal nyerat dina zona tiis.

2. Kusabab silikon karbida mangrupikeun bahan anu sesah sareng rapuh, tong dicobaan dibereskeun sawaktos anjeun masangna, ngajantenkeun tiasa dipindahkeun sabisa-bisa, hartosna ngajantenkeun tiasa dipindahkeun sareng tiasa gampang kaluar saatos anjeun masang. Unsur pemanasan silikon karbida tiasa dipasang kalayan ngagantung atanapi rata.

3. Kontroler unsur pemanasan silikon karbida nganggo kontrol thyristor, janten kakuatanana tiasa diatur, kakuatan anu dipeunteun pikeun pengendali kedah 2-3 kali langkung luhur tibatan kakuatan dipeunteun tungku, sahingga manjangkeun umur unsur pemanasan silikon karbida, ngagunakeun éta ku cara anu langkung saé.

4.Pilih cara kabel anu wajar gumantung kana ukuran sareng tahan unsur pemanasan silikon karbida.

5. elemen pemanasan silikon karbida anyar kedah ningkatkeun kakuatan lalaunan dina prosés pemanasan, ngabédakeun suhu elemen pemanasan silikon karbida sareng suhu tungku minimum, sahingga manjangkeun umur unsur pemanasan silikon karbida. Saatos pasang unsur pemanasan silikon karbida, transmisi kakuatan ku cara ieu: Mimiti nempatkeun kakuatan kana 30% -40% kakuatan desain pikeun preheat 20 menit -40 menit, teras ningkat kana 60% -70% kakuatan desain janten inkubasi20 menit -30 menit, saatos suhu unsur pemanasan silikon karbida sareng tungku saimbang, teras ningkatkeun kakuatan lalaunan, voltase dirékam sareng arus dugi ka suhu ngahontal suhu anu dipikahoyong, ieu normal ngagunakeun tegangan sareng arus unsur pemanasan silikon karbida, Dina kisaran ayeuna ieu tiasa disetél ka kontrol suhu otomatis, nalika résistansi janten ageung ningkatkeun voltase anu cocog, pikeun ngajantenkeun unsur pemanasan silikon karbida ka maintai n kakuatan stabil

6. Saatos tungku siap-siap, nalika unsur pemanasan silikon karbida pemanasan urang atur tabel sapertos kieu: Nalika kakuatan transmisi disetél pikeun ngamimitian nganggo 40% kakuatan normal, panaskeun 20 menit, teras tingkatkeun suhu kana suhu anu dipikahoyong salami 10 menit dugi ka 30 menit, teras atur waktos nahan.

7. Henteu ngan ukur parios tegangan atanapi arus nalika ngagunakeun unsur pemanasan silikon karbida, sabab nalika nganggo résistansi bakal langkung ageung laun (voltase bakal langkung ageung sareng arus bakal langkung alit), nalika kakuatan input tetep, maka suhuna angger.

8. Upami elemen pemanasan silikon karbida rusak saatos nganggo sasih, ulah robih kanggo anu anyar, robih pikeun unsur pemanasan silikon karbida anu dianggo, éta kusabab résistansi bakal langkung ageung nalika dianggo, résistansi anu énggal bakal leutik teuing, upami anjeun nganggo anu anyar suhu bakal bénten sareng unsur pemanasan silikon karbida, janten anjeun tiasa ngarobih anu dianggo, anu bakal ngajantenkeun résistansi elemen pemanasan. upami anjeun henteu nganggo pemanasan anu dipaké elemen, punten ngarobih sadaya unsur manaskeun kana anu énggal, maka anu parantos dianggo anjeun tiasa ngarobih nalika anjeun meryogikeunana.

9. Résistansi bakal langkung ageung nalika nganggo elemen pemanasan, upami suhu henteu tiasa wareg nalika voltase ngahontal anu pangluhurna, punten robih sambunganna, sapertos sambungan dina séri tiasa robih janten paralel, koneksi bintang ngarobih kana sambungan délta, anjeun kedah ngarobih sambungan gumantung kana pangendali anjeun.

10. oksida logam sareng slag sareng hal-hal sanés dina tungku kedah diberesihan dina waktosna, ulah disimpen dina tungku, upami éta nyambungkeun unsur pemanasan supados rusak.

11. Ngagunakeun kontinyu bakal gaduh umur langkung lami tibatan nganggo intermitén.

12. Naon anu anjeun hoyong dipanaskeun henteu kedah ngagaduhan eusi kalembaban anu luhur teuing, pikeun nyegah unsur pemanasan kobong, cobian hindarkeun kontak langsung sareng zat basa.

13. Suhu permukaan unsur pemanasan silikon karbida henteu kedah ngaleuwihan 1550 ℃.

Palapis (pencét pikeun maca langkung seueur)

SICTECH Lapisan unsur pemanasan silikon karbida mangrupikeun jinis pilem sintétik, anu nutupan permukaan zona panas saatos produksi unsur pemanasan silikon karbida, éta tiasa manjangkeun umur unsur pemanasan silikon karbida di lingkungan anu nganggo khusus, Tiasa dipisahkeun tina bénsin pikeun ngagancangkeun sepuh unsur manaskeun silikon karbida, pikeun ngajagi unsur pemanasan silikon karbida, pikeun langkung jelas ngeunaan palapis mangga tingali perkenalan ieu:

1. Lapisan T: lapisan ieu nganggo tingkat oksidasi handap dina panggunaan normal, janten unsur pemanasan silikon karbida manjangan umur kerja 30-60%.

2. D palapis: lapisan ieu nganggo bisi nitrogén

3. S palapis: lapisan ieu nganggo tilu batang fase (elemen pemanasan silikon karbida tipe W) gelas ngambang

4. lapisan Q: lapisan ieu ngagunakeun dina hal uap atanapi hidrogén

 

Suasana Pangaruh Countermeasure Disarankeun jas
Uap Umurna manaskeun sakapeung diteureuy kirang tina saperlima umur hirup anu diarepkeun dina kaayaan hawa terbuka anu garing. Penting pikeun naékkeun suhu saatos nyucikeun kalembaban kalayan cekap dina suhu anu rendah nalika ngagentos tungku énggal atanapi mimitian nganggo salah saatos gantung panjang. Jaket Q
Gas hidrogén résistansi naékkeun gancang sareng kakuatan mékanis na buruk gancang upami suhu ngaleuwihan 1350 ° C dina atmosfir gas hidrogén. Tapi, umur jasa, gumantung pisan kana inténsitas beueus tina bénsin. Disarankeun éta dianggo dina suhu kirang ti 1300 ° C di rohangan tungku. Disarankeun yén beban permukaan kedah diturunkeun sabisa-bisa. (5W / cm2)
Gas nitrogén Gas nitrogén diréaksikeun sareng silikon karbida, ngabentuk silikon nitrida nalika suhuna langkung ti 1400 ° C, sareng ieu nyingkat umur jasa. Perkawis Uap, éta sami sareng kasus hidrogén. Disarankeun éta dianggo dina suhu kirang ti 1300 ° C di rohangan tungku. Disarankeun yén beban permukaan kedah diturunkeun sabisa-bisa. (5W / cm2)。 D jaket
Gas amonia dirobah (H275%) 、 (N225%) Ieu sami sareng kasus gas hidrogén sareng gas nitrogén. Disarankeun éta dianggo dina suhu kirang ti 1300 ° C di rohangan tungku. Disarankeun yén beban permukaan kedah diturunkeun sabisa-bisa. D jaket
Gas réaksi panguraian (N2 、 CO 、 CO2 、 H2 、 CH2etc.) Hidrokarbon terurai napel dina permukaan unsur pemanasan sareng tiasa nyababkeun sirkuit pondok dina atmosfir kalebet hidrokarbon. Perlu ngabakar karbon ku kadang-kadang ngenalkeun hawa kana tungku. Tungku listrik kedah didesain kalayan jarak anu lega antara elemen pemanasan EREMA pikeun nyegah sirkulasi pondok. D jaket
Gas walirang (S 、 SO2) Beungeut elemen pemanasan bakal ruksak sareng résistansi gancang ningkat upami suhu EREMA ngaleuwihan 1300 ° C. Anggo elemen pemanasan dina 1300 ° C. D jaket
Anu sanésna Rupa-rupa zat, dipancarkeun tina bahan olahan nalika dikalsinasi, kalebet halida sapertos timbel, antimon, alkali sareng bumi basa, ogé oksida, sanyawa kimia anu aya kalana tiasa nempel kana unsur-unsur pemanasan sareng ngawatesanana. Penting pikeun ngaleungitkeun ieu sateuacana tina bahan olahan atanapi béakna ku masang port knalpot. S jas
S jas
Sipat listrik, sipat kimia (pencét éta pikeun maca langkung seueur)

SICTECH Elemen pemanasan silikon karbida umumna tunduk kana oksidasi laun, formasi Silika sareng paningkatan résistansi listrik, anu disebat buruk nalika dianggo. Réaksi oksidasi ieu dipidangkeun dina rumus ieu.

SiC + 2O2 → SiO2 + CO2

Silikon karbida (SiC) bereaksi sareng oksigén (O2) dina atmosfir sareng permukaan unsur-unsur pemanasan laun oksida, ngabentuk Silica (SiO2), anu mangrupikeun insulator, samentawis jumlahna naék. Ieu naékkeun résistansi listrik. Oksidasi lumangsung nalika suhu ngahontal 800 ° C sareng digancangan nalika suhu naék. Oksidasi gancang bakal lumangsung dina tahap awal panggunaan, tapi tingkat oksidasi laun bakal ngirangan. wates hirup jasa disarankeun janten nalika résistansi naék kana sakitar 3 kali résistansi awal. (Hirupna LD sareng LS awét dugi ka résistansi ngahontal 2 kalieun nilai aslina). Alesanna nyaéta, ngahontal kanaékan perkiraan tilu kali lipat, variasi dina résistansi masing-masing unsur janten langkung ageung sareng sebaran panas per hiji unsur langkung parah, nyababkeun distribusi suhu anu henteu épisi dina rohangan tungku. Ogé, elemen pemanasan silikon karbida, nalika dugi ka akhir kahirupan, nyababkeun henteu ngan ukur paningkatan paningkatan tapi parobihan dina porositas anu jelas sareng karusakan patah ku buruk kakuatan, janten ati-ati kedah dilaksanakeun.