elemen pemanasan silikon karbida tipe khusus

Elemen pemanasan silikon karbida SICTECH didamel ti pabrikan Huanneng. Unsur na didamel ku formula unik sareng téknologi produksi canggih.


Detil Produk

Tanda Produk

Elemen pemanasan silikon karbida SICTECH didamel ti pabrikan Huanneng. Unsur na didamel ku formula unik sareng téknologi produksi canggih. Kalayan résistansi alit tina tungtung tiis alit pisan, seragam beureum tungtung panas, résistansi oksidasi saé, résistansi korosi anu kuat, résistansi shock termal anu saé, koefisien ékspansi termal, résistansi creep anu alus, kamampuan radiasi, gancang pemanasan gancang, épisiensi termal tinggi , gampang dipasang sareng ngaropea ciri, seueur dianggo dina metalurgi, mesin, kimia, semikonduktor, keramik, kaca, industri pangan sareng tekstil jsb.

Cara panyambungan: Sambungan Segitiga (△); sambungan bintang (Y); Sambungan séri; Sambungan paralel; Serial paralel; Pakaitna String.

Kami tiasa nyayogikeun elemen pemanasan khusus, khusus pikeun desain mandi anu teu standar, atanapi pikeun aplikasi ngapung khusus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami