• banner
  • Elemen pemanasan silikon karbida SICTECH MHD ngadopsi téknologi pemanasan pangénggalna di Cina sareng luar negeri. Suhu maksimal tiasa ngahontal 1625 derajat Celsius. Éta ngagaduhan kapadetan tinggi sareng porositas rendah. Éta sacara efektif tiasa nolak érosi gas anu ngabahayakeun, uap cai sareng oksida logam. Laju sepuh, langkung lami ngagunakeun waktos, ngirangan frékuénsi ngagantian, nurunkeun biaya produksi pikeun pangguna, cocog pikeun nungtut situs sapertos kaca, éléktronika sareng bahan logam mulia.
    Huanneng SICTECH elemen pemanasan silikon karbida tiasa nyayogikeun macem-macem bahan awak panangan sareng struktur, elemen pemanasan tubular kerung, elemen pemanasan padet, elemen pemanasan spiral, sareng tiasa didesain numutkeun kabutuhan pelanggan. Elemen pemanasan silikon karbida SICTECH ogé tiasa nyayogikeun sababaraha lapisan palapis permukaan dumasar kana sababaraha lingkungan produksi tungku; éta sacara efektif tiasa ngahalangan gas volatil sapertos uap cai, nitrogén, hidrogén, gas basa, oksida logam, sareng sajabana, sacara efektif ngirisan érosi unsur pemanasan silikon karbida ku volatil gas anu ngabahayakeun.

    Karakteristik Fisik

       

    Item Ciri

    Unit

    Jenis

    GD / U / W

    HGD

    LS / LD

    Densitas Pretension

    3.2

    3.2

    3.1

    Kapadetan Massal

    2.5

    2,58

    2.8

    Porositas Tétéla

    %

    23

    20

    5

    Kakuatan ngagulung

    MPa jam 25 ℃

    50

    60

    98

    Panas Husus

    kj / kg + ℃ jam 25 ℃ -1300 ℃

    1.0

    1.0

    1.0

    Panas Ngalaksanakeun

    W / m + ℃ dina 1000 ℃

    12-18

    14-19

    16-21

    Résistansi Nominal

    Ω cm dina 1000 ℃

    0,08

    0,1

    0,016

    Koéfisién Épansi Épériménsi

    1000 ℃ (X 10-6 / ℃)

    4.5

    4.5

    4.5