news-2-1

Ti 1 Nopémber nepi ka 3 Nopémber 2019, Paméran Téknologi Éléktritérater sareng Électrothermal Internasional Taizhou ka-7 diayakeun di Pusat Pameran Internasional Taizhou. Jiangsu Huaneng Silicon Carbon Ceramics Co., Ltd. diajak ilubiung dina paméran sareng nunjukkeun produk pangénggalna. Kami nunjukkeun profesionalisme, maju-maju, sareng kepraktisan hemat énergi sareng perlindungan lingkungan pikeun téknologi electrothermal sareng alat-alat.

news-2-2

Jiangsu Huaneng Silicon Carbon Ceramics Co., Ltd. ngamangpaatkeun pinuh kasempetan ieu pikeun ilubiung dina bursa jero, perundingan, diajar sareng pamahaman ngeunaan kabutuhan sareng ekspektasi anu langkung luhur pikeun unsur pemanasan karbida silikon di lingkungan anu pang anyarna, urang gaduh ngahontal tujuan nyampurnakeun produk urang nyalira, ngamalkeun kaunggulan urang sorangan, sareng ningkatkeun produk pikahareupeun. Paméran ieu parantos ngalegaan deui pangaruh perusahaan sareng popularitas dina industri anu sami, sareng ngagaduhan pamahaman anu langkung jero sareng langkung jembar ngeunaan perusahaan anu alus teuing sareng maju dina industri anu sami, janten Pameran Téknologi Elektro sareng Alat Électronicsmal Taizhou ieu pinuh ku kasuksesan!

news-2-3

Dina paméran ieu, kami nyorot elemen pemanasan silikon karbida khusus kami khusus pikeun pamandian gelas timah sareng elemen pemanasan karbon silikon suhu ultra-luhur pikeun 1625 ° C.

Dina prosés produksi gelas ngambang, kumargi unsur manaskeun karbon silikon aya dina lingkungan mandian timah anu parah pikeun waktos anu lami, aya sarat anu khusus pikeun unsur pemanasan karbon silikon pikeun mandian timah. Sacara umum, elemen pemanasan silikon karbida moal tahan korosi suhu luhur sareng gas korosif. Maka, elemen pemanasan karbon silikon kanggo mandian timah kedah ngagaduhan unsur pemanasan kapadetan tinggi kalayan umur jasa anu panjang pisan.

Dina sababaraha lingkungan anu parah, palanggan gaduh syarat sareng syarat anu ketat pikeun unsur pemanasan unsur pemanasan karbon silikon. Numutkeun ieu, elemen pemanasan karbon silikon SICTECH parantos ngembangkeun elemen pemanasan karbon silikon suhu ultra-luhur anu ngaleuwihan suhu batang karbon silikon rata-rata 1500 ° C, sahingga suhu damel na ngahontal 1625 ° C! Sareng pikeun nyayogikeun palanggan sareng sababaraha pilihan awak manaskeun kinerja tinggi, awakna modél MHD ultra-high density rod silikon pemanasan awak, awak manaskeun padet HD, awak manaskeun kerung tinggi-kerapatan HD.

news-2-4

Pameran Téhnologi Éléktrik Élmu sarta Téknik Élmu sarta Téknik Électronics Taizhou Internasional tilu dinten narik seueur patarosan ti pamilon. Pagawe Jiangsu Huaneng Silicon Carbon Ceramics Co., Ltd pinuh ku sumanget sareng sikap serius, ogé solusi industri profesional. Konsultan ngajelaskeun prinsip kerja unsur pemanasan silikon karbida, panggunaan pancegahan operasi sareng sajabina. Ngaliwatan sababaraha operasi, tampilan pidéo, sareng sajabana, konsultan ngagaduhan pamahaman komprehensif sareng kasadaran produk urang.

news-2-5

Ngalangkungan Pameran Téhnologi Électrothermal Internasional sareng Peralatan Taizhou ieu, kami patepung sareng palanggan, distributor sareng rerencangan ti sakumna dunya. Kami parantos ngartos sareng diajar téknologi sareng konsep pang anyarna dina industri pemanasan listrik. Kami sadar yén urang tiasa masihan kontribusi anu langkung ageung pikeun industri pemanasan listrik sareng konservasi énergi sareng perlindungan lingkungan. Kami gaduh pamahaman anu langkung jero ngeunaan tanggung jawab sareng tanggung jawab anu kedah urang laksanakeun. Kuring yakin kami bakal maju pageuh, sareng janten langkung saé!


Pos waktos: Jan-06-2021