Upami jinis panto résistansi rod karbon silikon bénten, nalika résistansi séri beban rod karbon silikon tinggi relatif pekat, gampang nyababkeun résistansi tongkat karbon silikon ningkat gancang, hirup pondok jasa. Silikon karbida umumna aya dina séri, dina sambungan anu sajajar. Disarankeun saatos 2 seri akar kana sakumpulan sababaraha sét paralel. Utamana nalika suhu tungku ngaleuwihan 1350 ℃ kedah sajajar. Disarankeun nganggo sambungan délta kabuka nalika kabel tilu fase.


Pos waktos: Jan-06-2021