Elemen pemanasan silikon karbida tipe GC

Elemen pemanasan silikon karbida tipe GC dianggo dina tungku panguburan panas anu lami, tungku ékspérimén, tungku torowongan, sareng sajabana fungsi unsur pemanasan silikon karbida: Kusabab unsur pemanasan silikon karbida nganggo suhu luhur, aranjeunna ngagaduhan ciri résistansi suhu luhur, kimia résistansi, tahan korosi, pemanasan gancang, umur tungku panjang, formasi suhu luhur alit, sareng pamasangan sareng perbaikan anu merenah. Kagungan stabilitas kimia anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Elemen pemanasan silikon karbida tipe GC dianggo dina tungku panguburan panas anu lami, tungku ékspérimén, tungku torowongan, sareng sajabana fungsi unsur pemanasan silikon karbida: Kusabab unsur pemanasan silikon karbida nganggo suhu luhur, aranjeunna ngagaduhan ciri résistansi suhu luhur, kimia résistansi, tahan korosi, pemanasan gancang, umur tungku panjang, formasi suhu luhur alit, sareng pamasangan sareng perbaikan anu merenah. Kagungan stabilitas kimia anu saé. Upami éta cocog sareng sistem catu daya otomatis, suhu konstan anu akurat tiasa didapet, sareng suhu tiasa disaluyukeun sacara otomatis numutkeun paménta prosés prosés produksi anu leres. Éta parantos dianggo pisan dina pertahanan pantai, mesin, peleburan, industri kimia ringan, porselen, semikonduktor, ngabedah tés, diskusi ilmiah, sareng sajabana, sareng parantos janten komponén peleburan listrik tina sababaraha tungku listrik sareng tungku listrik. Dina tungku terowongan, tungku roller, tungku kaca, tungku vakum, tungku muffle, tungku metalurgi sareng sagala rupa fasilitas pamrosésan, panggunaan pamrosésan karbon silikon merenah, aman sareng dipercaya. Éta pisan digunakeun dina seueur tungku listrik suhu luhur, tungku listrik sareng fasilitas peleburan gun listrik dina éléktronika, bahan magnét, peleburan bubuk, porselen, kaca, peleburan sareng industri mesin.

 

Kami ogé tiasa ngadamel ukuran na méja, cukup ku kuring terang ukuran anu anjeun pikahoyong.

SIZE

d / I / I1 / D (mm)

OL

L (mm)

Résistansi (Ω) Kakuatan beban permukaan dina suhu (W) (W)
800-900 900-1000 1000-1100 ℃ 1100-1200 1200-1300 1300-1400 ℃ 1350-1450 ℃
8/180/60/14 300 2.6-5.2 126 166 208 261 317 385 423
8/180/150/14 480 2.6-5.2 126 166 208 261 317 385 423
8/150/150/14 450 2.2-4.5 105 138 173 217 264 321 353
8/180/180/14 540 2.6-5.2 126 166 208 261 317 385 423
8/200/150/14 500 2.9-5.8 140 181 231 290 353 428 470
12/150/200/20 550 1.1-2.2 158 209 259 327 400 485 530
12/200/200/20 600 1.4-2.9 211 278 346 436 534 647 707
12/250/200/20 650 1.8-3.8 263 348 432 455 667 804 884
14/180/150/22 480 1.3-2.3 238 293 365 459 563 681 744
14/150/250/22 650 0.9-1.8 185 244 303 382 468 567 620
14/200/250/22 700 1.2-2.3 264 326 405 510 625 757 827
14/250/250/22 750 1.5-3.0 309 401 506 638 781 946 1034
14/300/250/22 800 1.8-3.5 370 488 607 766 937 1135 1241
14/400/350/22 1100 2.3-4.7 493 651 810 1021 1250 1514 1654
18/300/250/28 800 1.1-2.2 475 627 780 983 1204 1458 1593
18/300/350/28 1000 1.1-2.2 475 627 780 983 1204 1458 1593
18/400/250/28 900 1.4-2.9 633 836 1040 1311 1605 1944 2124
18/500/350/28 1200 1.8-3.6 791 1045 1300 1639 2006 2430 2656
18/600/350/28 1300 2.1-4.3 949 1254 1559 1966 2407 2915 3187
18/400/400/28 1200 1.4-2.9 633 836 1040 1311 1605 1944 2124
25/400/400/38 1200 0.8-1.7 879 1162 1444 1821 2229 2700 2952
25/600/500/38 1600 1.3-2.6 1319 1743 2167 2732 3344 4051 4427
25/800/450/38 1700 1.7-3.4 1758 2324 2889 3642 4459 5401 5903
25/500/400/45 1300 0.6-1.2 1319 1743 2167 2732 3344 4051 4427
30/1000/500/45 2000 1.1-2.2 2638 3485 4333 5464 6688 8101 8855
30/1200/500/45 2200 1.3-2.6 3165 4153 5200 6556 8026 9721 10626
40/1000/500/56 2000 0.8-1.7 3520 4651 5782 7291 8925 10810 11816
40/1500/500/56 2500 1.3-2.6 5275 6971 8666 10927 13376 16202 17710
40/2400/700/56 3800 2.0-4.0 8439 11152 13864 17481 21399 25920 28332
40/2600/850/56 4300 2.2-4.4 8792 11618 14444 18212 22940 27004 29516

Tampilan produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami