Jiangsu Huanneng Silicon Carbon Ceramics Co., Ltd.

Alamat

Desa Zhaowan, Kota Zhangguo,

Kota Xinghua, Propinsi Jiangsu, Cina

Telepon

Mob./WhatsApp: 0086-15252692858

Fax: 0086- (0) 523-83764758

Jam

24 jam dina jasa

7 dinten saminggu

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami