AKSESORI

Klem terminal dipaké pikeun nahan tali aluminium dina komprési sakitar kuriling Starbars. Tali aluminium sareng clamp terminal kedah dipasang di tungtung manaskeun SICTECH.


Detil Produk

Tanda Produk

Klem terminal dipaké pikeun nahan tali aluminium dina komprési sakitar kuriling Starbars. Tali aluminium sareng clamp terminal kedah dipasang di tungtung manaskeun SICTECH.

Panyambung Listrik: Diayakeun dina klem spring stainless steel, tali terminal aluminium dikepang dina 25, 50, 100, sareng 200 peringkat amperage sayogi.

Tampilan produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami