//cdncn.goodao.net/sicheaterco/banner12.jpg
//cdncn.goodao.net/sicheaterco/banner21.jpg
//cdncn.goodao.net/sicheaterco/banner3.jpg

Anggo Rentang

Produk kami parantos seueur dianggo dina industri perlakuan panas sapertos kaca, keramik, bahan magnét, bubuk metalurgi, sareng diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah di dunya.

about_right_img

tentang Kami

Jiangsu Huanneng Silicon Carbon Ceramics Co., Ltd. didirikeun taun 2001, kami utamina ngahasilkeun elemen pemanasan silikon karbida suhu luhur, Kusabab urang ngadegkeun, kami parantos ngadamel produk berteknologi tinggi sareng kualitas luhur kalayan sumanget inovasi kontinyu. 2006, kami damel kerjasama sareng Silicon Carbide Material Research Institute kanggo ngembangkeun elemen pemanasan silikon karbida énggal, sareng ngadopsi alat produksi pangénggalna sareng téknologi produksi pangénggalna industri, elemen pemanasan silikon karbida merek SICTECH anu dihasilkeun ku kami parantos ditampi ku konsumén.

Panilitian
Hot Products

Produk Panas

Produk Fitur

SICTECH nyayogikeun sababaraha spésifikasi elemen pemanasan silikon karbida kualitas luhur: tipe GD (rod lempeng), tipe HGD (rod lempeng kapadetan tinggi), tipe U, tipe W (tilu fase), jinis LD (single thread), LS (thread ganda ) ngetik sareng produk sanésna.

Tingali sadayana katalog
Bérita paling énggal